29.500 festivalgangers met bus naar Werchter

De Lijn heeft al 29.500 reizigers met de bus naar Rock Werchter gebracht. Dat zijn er ongeveer evenveel als vorig jaar (30.500). Vandaag namen 21.100 festivalgangers de bus. Op woensdag waren dat er 8.400. Tot 3.30 uur vannacht rijden er nog bussen om de dagbezoekers terug naar het station van Leuven te brengen.

De traditionele drukte op donderdagvoormiddag aan de opstapplaats in Leuven bleef uit. Reizigers moesten amper aanschuiven voor hun bus. De organisatie verliep erg vlot en de sfeer aan het Leuvense station was goed. Gisteren en vandaag waren het vooral de kampeerders die richting festival trokken. De volgende dagen is het de beurt aan de festivalgangers met een dagticket. Om alles in goede banen te leiden, zet De Lijn dit jaar 175 chauffeurs en 60 harmonicabussen in voor Rock Werchter. Morgen, zaterdag en zondag rijden er opnieuw festivalbussen tussen het Leuvense station en de concert- en campingweides in Werchter. 

 

Meer informatie
Voor meer informatie over de Werchter-bussen kunnen reizigers terecht op de website www.delijn.be of op het infonummer 070 220 200.

 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel